Skechers
Vásárlás

Világhírű kényelem Skechers cipőben

A cipőgyártó cégek elsőszámú törekvése általában az, hogy a termékeik a lehető legnagyobb kényelmet, de emellett a stílusos megjelenést is biztosítsanak a viselőiknek. Élen jár e két fontos kritérium teljesítésében a Skechers márka, ami az Egyesült Államok egyik piacvezető cipőgyára és a világ harmadik legnagyobb cipőgyártó cége.

A termékei széles körben elterjedtek, a változatos modellkínálatnak köszönhetően minden korosztály megtalálja a leginkább neki való cipőt. A Skechers férfi, női és gyerekcipők is egyaránt a kimagasló minőségükkel és a modern megjelenésükkel lopták be magukat az emberek szívébe.

Másik fontos jellemzőjük a memóriahabos kialakítás, amely extra párnázást nyújt a talpnak, ezáltal a viselet komfortmutatói jelentősen megnőnek.  A talp a láb igényeihez igazodva formálódik, de rendkívül rugalmas és lélegző is egyben. A Skechers termékek két kategóriája az életmód és a teljesítmény. Mindkét részleg változatos Skechers modellkínálatot sorakoztat fel, hogy mindig az aktuális igényekhez igazodva választhassunk cipőt.

A jó minőségű túracipők ismérvei

Ha a hétköznapi életből kicsit kiszakadva nehezebb terepre tévedünk, nagyon fontos, hogy a megfelelő cipőválasztást ne hanyagoljuk el. Túrázáshoz elengedhetetlen a kényelmünk és a biztonságunk érdekében a megfelelő nívójú túracipők használata. Első számú szempont a kényelem és hogy a cipő mérete a legoptimálisabb legyen.

Ez nem biztos, hogy a hétköznapokban használt cipőnk méretével meg fog egyezni, mert lehet, hogy egy vastagabb zoknit is érdemes bekalkulálni, és a megerőltetéstől a láb esetleges megdagadásával is számolnunk kell. Másik szempont, hogy mikor, milyen időjárási körülmények között kell helytálljanak a túracipők.

Nyáron a legideálisabb a természetes bőrből készült túrabakancs, amely megfelelően szellőzik ugyan, de vízállóság szempontjából nem megbízható. Esősebb időszakban a membrános felsőrésszel készült túracipők kellő védelmet nyújtanak, mert nem engedik át a vizet, vízhatlanok. A cipoker.hu weboldalon széles túracipő kínálattal találkozhatunk.