swatch órák
Vásárlás

Változatosak, vidámak a Swatch órák

Aki egy kicsit is foglalkozik az óramárkákkal, az a kinézetük alapján meg tudja különböztetni a modelleket. Tévedés azt hinni, hogy a Swatch órák mindegyike szilikon szíjjal és tokkal rendelkezik. Az igaz, hogy a legtöbb modell igen, hiszen éppen ez a jellegzetességük, a tarkaság, a sokszínű óralap és szíj. Ám ettől eltérő, teljesen klasszikus bőr- és fémszíjas modellek is vannak a Swatch órák kínálatában.

Azért nem szabad elfelejteni, hogy ez egy svájci márka, tehát a játékos színösszeállítás és újszerű szilikon megoldás, maximálisan profi és megbízható Swiss Made óraszerkezet köré épült.

A első Swatch órák a 80-as évek közepén készültek és az elmúlt közel 40 évben töretlen népszerűségnek örvendenek. Ez valószínűleg az egyedi tervezésüknek köszönhető, amivel kitűntek és elrajtoltak a többi gyártó modelljétől.

Persze annak idején bátorság kellett szakítani a konvenciókkal és egy teljesen új kinézetet kreálni, de szerencsére ez az új ötlet sokaknak tetszett és a vidám, formabontó órák meghódították a világot.