Gebo cső
Vásárlás

Tartós és esztétiksu Gebo cső

Ha a későbbiekben nem szeretnénk, hogy gondunk adódjon a vízellátással kapcsolatban, akkor érdemes minőségi tartozékokat alkalmazni a rendszer kiépítésekor. A Gebo cső rozsdamentes acélból készül, ami rendkívül ellenállónak számít, ezért hosszú évek múlva sem szorul cserére.

Amiért ennyire jól bírja az idő próbáját, gyakran szokták alkalmazni klímaberendezések, szolárrendszerek, fan-coil rendszerek esetében és nem utolsósorban a fűtés vízellátásához is.

A szakemberek előszeretettel használnak Gebo csövet, mivel tartós és egyszerű vele dolgozni, a hajlítható kivitelezése miatt. Önmagában ez még nem elég, hiszen szükség van a megfelelő szerelvények beszerzésére is.

A hagyományos flexibilis csövekkel ellentétben, jelentősen tartósabb és nem utolsósorban esztétikus megoldást jelent. Mivel már 1973-ban szabadalmaztatták, ezért magától értetődően jól bevált technológiának számít. A Gebo cső a bordázott kialakításának köszönhetően, kézzel könnyedén hajlítható, alakítható. A rendelés során adjuk meg, hogy hány m Gebo csőre van szükségünk.