koreai arcápolás
Vásárlás

Tanuljuk meg a koreai arcápolás lépéseit!

Hazánk gyönyörű hely, azonban nem szabad elfeledkezni a többi ország hasznos tanácsairól sem. A koreai arcápolás talán azt mutatja, hogy mennyire rosszul csináljuk, de akár tanulhatunk is tőlük. Első lépésként mindig az arctisztítással indítsunk, amihez először olajos bázist, másodszor pedig vizes bázist válasszunk.

A hámlasztó leviszi azokat a maradék hámsejteket, amiket a sima tisztító nem tudott eltüntetni. Sok koreai mindennap használja ezeket, de ha érzékeny a bőrünk, akkor elég hetente egyszer. Ezután úgynevezett tonert alkalmaznak, ami regenerálja a bőrüket és természetes védőréteget képez. Az esszencia és a szérumok nálunk nem sok helyen kaphatóak, viszont Koreában nagyon szeretik a hölgyek.

Ezután a szem alatti bőrről sem szabad megfeledkezni, ahogy az egész arcunk hidratálásáról sem. A koreai arcápolás nem rövid folyamat, azonban sohasem érhet véget a megfelelő fényvédő krém használata nélkül. Ha mi is alkalmazni akarjuk, akkor legyen ez az utolsó lépés és ne induljunk el nélküle sehová!