szérum
Vásárlás

Szérummal jobban hatnak a krémek

Az arcápolási rutinhoz nemcsak egy jó arclemosó és hidratáló krém tartozhat. A kozmetikai termékekkel kapcsolatosan sokat halljuk manapság a szérum szót. Bizonyára vannak néhányan, akik nem feltétlenül tudják, hogy ez a fajta termék pontosan mire jó.

Egy ilyen eszencia vagy koncentrátum nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy a bőr állapota a lehető legjobb legyen. Sokunk bőre igényel extra törődést, a kor előrehaladásával pedig megsokszorozódhatnak a különböző problémák. Egy jól megválasztott szérum kiegészíti és megsokszorozza az arckrémek jótékony hatásait, ezért a használatával gyorsabban érhető el pozitív változás. A hidratáló krém mellé nagyon ajánlott egy ilyen termék alkalmazása is. Az AHAVA Holt-tengeri szérum pillanatok alatt beszívódik a bőrbe és azonnal elkezdi kifejteni a jótékony hatását.

A termékcsaládban megtalálható a könnyed, tápláló, bőrpuhító Age Control eszencia, a színkiegyenlítő és ránctalanító szérum, ahogy az Osmoter kristályolaj ráncokra, valamint koncentrátum.