Budai Szemészeti Központ
Szolgáltatás

Szemészeti magánrendelés Budapest XII. kerületében – Mitől lett ilyen népszerű ez a rendelő?

Ma már a lézeres szemműtétek kiváló eredménnyel végezhetőek el és végleges megoldást kínálnak a pácienseknek. Nyilvánvaló, hogy a magánrendelőkben hamarabb tudják fogadni a betegeket, mint az állami intézményekben és a körülmények is másak, így sokan döntenek a Budai Szemészeti Központ mellett. Sok pozitív értékelést kapott már a Budai Szemészeti Központ (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.). Érdemes elolvasni a beavatkozásokon átesett páciensek véleményét a budaiszemeszet.hu weboldalon, amelyekből kiderül, hogy miért éri meg ezt a központot választani.

Itt a Magyarországon elérhető legjobb, legmodernebb technológiával végzik a szakemberek az operációkat. A központban megtalálható a Schwind Amaris 1050RS, vagyis a világ egyik legnagyobb teljesítményű szemészeti lézeres rendszere, ami remekül alkalmazható látáskorrekcióra és a szaruhártya terápiás kezelésére.

Számtalan szemészeti probléma megoldható ebben a rendelőben, vizsgálatok, zöldhályog kezelése, könnyezés miatti beavatkozások, keratoconus kezelés, szürkehályog és egyéb szemészeti műtétek, de gyermekszemészet is működik. A weboldalon megtekinthető azoknak a látásjavító beavatkozásoknak a listája, amiket rendkívül szakszerűen, modern technológia használatával végeznek el a megbízható szemész szakorvosok. Természetesen, bármilyen látással kapcsolatos probléma esetén is érdemes időpontot kérni a Budai Szemészeti Központ szakembereihez.

Ha szükséges valamilyen műtét elvégzése, akkor azt minden esetben egy alapos alkalmassági vizsgálat előzi meg. A szakorvossal történő konzultáció során kerül meghatározásra, hogy melyik lézeres szemműtét lesz a leginkább megfelelő a páciensnek. A weblapon megtalálható a beavatkozások árlistája is, amiből megtudhatjuk, hogy mennyit kell fizetnünk a műtétért, ami visszaadja az éleslátásunkat. A beavatkozásra nem kell sokat várakoznunk, a döntést követően hamar lezajlik a látásjavító operáció. Jobb is ezen minél hamarabb átesni, hiszen ha toljuk magunk előtt a gondot, az nem fog megoldódni.