ingyenes pályázatfigyelő
Szolgáltatás

Sok vállalkozásnak segítettek már az ingyenes pályázatfigyelő cégek

Cégtulajdonosként mindannyian szeretnénk minél jobban fejleszteni a vállalkozásunkat, új gépeket, gépkocsikat, esetleg a székhely modernizálását tervezzük, de igen hamar rájövünk arra, hogy ez saját erőből nem valósítható meg. Ilyenkor felvetődik az uniós pályázati támogatás kiaknázásának lehetősége is, de mivel nincsenek erről elegendő információink, pusztán gondolat szintjén marad. A Forráscentrum ingyenes pályázatfigyelő oldala remek lehetőséget biztosít az olyan vállalkozásoknak, akik egyelőre elköteleződés nélkül szeretnék felmérni a szóba jövő pályázati lehetőségeket.

A szakembereknek mindössze az Ön cége utolsó lezárt évének mérlegére van szükségük és díjmentesen beminősítik a pályázati alkalmasságot. Itt lehetősége van ingyenes pályázatfigyelést, valamint sikerdíjas pályázatírást igényelni. Előbbi azért nagyon jó opció, mert egy cégvezetőnek rengeteg dolga van, egyszerűen nincs ideje arra, hogy figyelje, mikor vannak pályázati kiírások.

Ha megrendeli ezt a szolgáltatást a forrascentrum.hu weboldalon keresztül, akkor a szakértők azonnal tájékoztatják, ha valamilyen fontos esemény történik, mint például új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció jelenik meg. Továbbá, a szakemberek ingyen nyújtanak felvilágosítást az ügyfeleik cége által elérhető vissza nem térítendő forrásokról, hitelekről és tőkelehetőségekről. A Forrás Centrum Kft. munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek abban, hogy egy projekt esetében melyik konstrukciót érdemes választani, a pályázatot, a hitelt vagy a tőkét.

A szakemberekben nyugodtan megbízhatunk, ebben és a pályázatfigyelés terén egyaránt. Az nem véletlen, hogy eddig több mint 900 nyertes pályázattal 13 milliárd Ft támogatást nyertek el az ügyfeleiknek. Ezt sikerdíjas konstrukcióban, hiszen ahogy már említettük, a pályázatírási és hitel-ügyintézési szolgáltatásaikat kizárólag sikerdíjért nyújtják. Vegye fel a kapcsolatot ezekkel a szakértőkkel az említett portálon keresztül és nem fogja megbánni a döntését, mert hamarosan pénzhez jut!