sencor kávédaráló
Vásárlás

Sencor kávédaráló minden konyhába

Nem mindenki szereti a darált kávéból készült reggeli nedűt, ezért ők a szemes fajtát részesítik előnyben. Azonban ezt le kell darálni ahhoz, hogy élénkítő italt főzhessünk belőle, amire éppen ideális megoldást jelent a Sencor kávédaráló.

Ezt a remek készüléket megvásárolhatjuk a kavegepwebshop.hu online szaküzletből, méghozzá igen kedvező anyagi feltételek mellett. A finomtól a durváig darálhatunk ezzel a géppel, ugyanis 17 darálási fokozata van. Átlátszó tartályába 180 gramm kávét tehetünk, a pontos és gyors daráláshoz pedig a lapos acél darálófej járul hozzá. A Sencor kávédaráló automatikus kikapcsolás funkcióval is el van látva, darálókereke kivehető, aminek köszönhetően kényelmesen tudjuk tisztítani is.

Főbb jellemzőit megismerhetjük az említett portálon, hiszen a gépezet fényképe mellett leírás található. Nagyon jó szolgálatot tesz a Sencor kávédaráló minden konyhában, a modern kialakítású lakások elengedhetetlen készüléke ez. Rendeljük meg a webáruházból és hamar kiszállításra is kerül!