play doh crazy cuts
Vásárlás

Play Doh Crazy Cuts a kis fodrásznőknek

A kislányok nagyon kedvelik az olyan játékokat, amelyekkel lehetőségük van különböző szépészeti megoldásokat megismerni. Ilyen a Play Doh Crazy Cuts fodrászati játék is, amiben a fiatal hajszobrász igazi divatot teremthet. Elkészítheti a hozzá érkező család három gyűszű tagjának színes, kreatív frizuráját.

Hatféle színű hajat alkothat meg a vendégeinek. Egyszerűen csak beülnek a székbe, a fodrásznő meghúzza a fogantyút és a vendég haja azonnal ki is nőtt, majd kezdődhet a frizura megalkotásának folyamata. A Play Doh Crazy Cuts azért jelent kitűnő választást, mert a kislány olyan hajkoronát formázhat meg a kliensek fején, amilyet a képzelete diktál. Minden helyzetben kiváló szórakozást nyújt ez a játék, de talán akkor az igazi, amikor megérkeznek a kis barátnők és együtt dolgoznak a szépségszalonban.

Pillanatnyilag 14%-os árkedvezménnyel vásárolható meg a Play Doh Crazy Cuts a jatekotthon.hu webshopban, ezért érdemes most lecsapni rá. Adja meg a lehetőséget kicsi lányának, hogy tapasztalatot szerezhessen egy igazi női szakmában, a fodrászatban!