Vásárlás

Párizsi divat megfizethető áron

A divat atyjainak kétségtelenül a franciákat tartjuk. Szép és díszes ruhákat az ember mindig is szeretett viselni, viszont a történelemben a párizsi divat maradt meg a “cicomázkodás” legfontosabb mérföldkövének.

Mivel a franciák valóban nem most kezdtek ruhákat tervezni és trendeket teremteni, így elmondható, hogy ők aztán tényleg tudják, mitől döglik a légy az öltözködés terén. Nem ritkák a több mint 100 éves divatházak sem Franciaország legnagyobb városaiban, elsősorban Párizsban. Az úgynevezett “haute couture” párizsi divat még véletlenül sem mondható olcsónak, de ez nem is meglepő, hiszen ez a kiindulópontja a következő évek trendjeinek.

Természetesen nem kell lemondani a legdivatosabb dolgokról, hiszen számos ruhatervező merít ihletet a párizsi divat legszebb darabjaiból és elérhető áron készíti el nekünk a fantasztikus modelleket, ráadásul általában sokkal hordhatóbb kivitelezésben. A noami-store.hu webáruház tele van ilyen ruhákkal, így a francia stílus kedvelőinek feltétlenül be kell nézniuk ide.