niacinamide
Vásárlás

Páratlan hatóanyag a niacinamide

A szép és egészséges bőr eléréséhez, fenntartásához gyakran szükség van egy kis segítségre, bizonyos hatóanyagok bevetésével. Pontosan ilyen a niacinamide, amelyik számtalan natúrkozmetikumban megtalálható, köszönhetően a megannyi előnyének. Nagyon sokféle módon képes ez támogatni a bőr működését, annak regenerálódását, hidratálását, és mindezt úgy teszi, hogy közben az arcbőr feszes és sima marad.

Mivel számtalan termék közül lehet válogatni, a hozzá nem értők jogosan fordulnak a szakemberekhez azzal a kérdéssel, hogy melyik szérumot érdemes megvenni? Sokan ajánlják a MediNatural Niacinamide készítményt. A szerben fellelhető biotechnológiai eljárásokkal, növényi forrásokból, fermentációs folyamatok során nyert kis molekulájú hialuronsav a regenerációban és a mélyhidratálásban támogatja a bőrt.

Ehhez társul a niacinamide, amelyik képes a bőr legmélyebb rétegeibe is eljutni és ott kifejteni a jótékony hatást. Ennek hála a bőr szerkezete tartósabb és rugalmasabb lesz, illetve a hidratáltsággal sem lesz többet probléma. A szérum rengeteg bőrproblémára gyors és mellékhatások nélküli megoldást nyújt. Ilyen a túlzott faggyútermelés, a tág pórusok, az akné, a pattanások, az hiper pigmentáció, a szem-, szájkörnyéki és homlokon lévő ráncok, a rugalmatlan arcbőr és a kipirosodással járó rosacea.

A MediNatural tudja, hogy miért jótékony a teafaolaj hatása

A medinatural.hu oldalon nem csupán bőrápoló szerek vehetők meg, hanem olyanok is, amelyek a fertőzések helyi kezelésében segítenek. A teafaolaj hatása sokoldalúan bontakozik ki ekkor. Ausztráliában ezt például gyógynövényként ismerik. A teafaolaj hatása főként a természetes hatóanyagtartalmának köszönhető, a terpinen-4-ol néven ismert molekulának.

Akárcsak a levendula, úgy a teafa illóolaj is egyedülálló abban a tekintetben, hogy nem híg formában is az érintett területre kenhető. A teafaolaj hatása megmutatkozik a rovarcsípések, szemölcsök és pattanások esetén. Ha nagyobb bőrfelület érintett, akkor valamilyen bázisolajjal tanácsos felhígítani ezt. Az édesmandula, jojoba olaj erre kiváló, amikkel együtt a teafa olaj még jobban megmutatja, hogy mire is képes.