Dyson ventilátor
Vásárlás

Otthona dísze lesz a Dyson ventilátor

Ezt a berendezést úgy tervezték, hogy páratlan teljesítményt nyújtson, miközben a megjelenése is szemkápráztató. Akár az irodahelyiség belső terét szeretné magasabb szintre emelni, akár a leghűvösebb nappalira vágyik a nyári kánikulában, a Dyson ventilátor nagyszerű befektetés lesz. Ezek a készülékek a hagyományos konstrukcióval bíró társaikat gyorsan lekörözik.

Ehhez pedig még pengékre sincs szükségük. Az állandó légáramlás akár 75%-kal halkabban is biztosított, mint a klasszikus változatokban, a végtermék pedig ugyanolyan praktikus, mint amilyen szép. A Dyson ventilátorral nem kell attól tartania, hogy a készülékből származó zaj tartja majd fent egész éjszaka a fülledt helyiségben.

Mivel ennek a felsőkategóriás modellnek hőszabályzója is van, így egész évben használhatja. De az előnyök sora itt még nem ért a végéhez. Az eszköz több sebességfokozattal és automata kikapcsolással is rendelkezik, ami 15 perc és 9 óra közötti időtartamra programozható. A Dyson ventilátor remek kiegészítője a modern otthonnak.