Harisnyaruha
Vásárlás

Nyitott, erotikus harisnyaruha

Alul nyitott, szexi fehérneműt keres, ami kellően takar, mégis sokat sejtet? A honlapunkon található megannyi fekete harisnyaruha között minden bizonnyal Ön is meg fogja találni a tökéletest. Érdemes aszerint választani, hogy milyen mintázattal készültek, valamint mennyire takarja el a melleket, a vállakat vagy a csípő vonalát.

Vannak ugyanis olyan harisnyaruha modellek, amelyek sokkal szolidabbak a társaikhoz képest, a merészek ugyanis már-már annyira pikánsak, hogy akár pornófilmben is helyet tudnának kapni. Az egyszer biztos, hogy a férfiak fantáziáját nagyon is be fogja indítani és végre kiélhetik azokat a vágyaikat, amiket eddig a harisnyaruha hiányában nem tudtak valóra váltani. Anyagát tekintve a neccet képező nylon és a csipke bravúros ötvözete szokott lenni, részben lazább, részben pedig tömörebb szövéssel készül. Rengeteg szerepe lehet, amennyiben valaki úgy dönt, hogy beszerez egy-két változatot magának.

A gardrób fiókjában lapuló izgalmas fehérnemű a szerelmespárok szenvedélyének megtartására is ideális, de egy görbe este után az ágyba huppanás előtt is bármikor incselkedni lehet ebben a partnerrel. A bármelyik irányba jól nyúló szexi cicaruha széles méretválasztékban kapható, így nemcsak a karcsúak, hanem a molett hölgyek is belebújhatnak valamilyen erotikus viseletbe. Mert bármennyire is akar egy nő a húszas éveinek alakját, súlyát megtartani, azt azért a munka, a háztartás és a gyerek mellett nem biztos, hogy sikerül is.

Viszont nem kell lemondania arról, hogy bájos, csinos, vonzó maradjon, ebben pedig a szexi cicaruha abszolút segítség. Az XL és XXL méretűek tehát a 70-85 kg súlyhoz képesek igazodni. A szexi cicaruha beáldozható arra is, hogy a házasság monoton világát felspannolja. Garantáltan elégedett lesz a férj is, aki újra izgalmas együttlét elé nézhet. Kortól függetlenül, mindenkinek ajánlott kipróbálni! Természetesen a necc harisnya mellett, sok más izgalmas és erotikus fehérneműt be lehet szerezni a Dream Fashion honlapjáról. Érdemes rászánni néhány percet.