szerszámok
Vásárlás

Nagyszerű szerszámok ezermestereknek

A férfiak többsége rendelkezik olyan kézügyességgel és ismeretekkel, hogy a lakásban megtalálható használati tárgyakat meg tudják javítani szükség esetén. Puszta kézzel viszont nehéz lenne, mert szerszámok is kellenek a műveletekhez. Például nagyon jól jön sok esetben egy akkumulátoros fúró és csavarozó gép, amivel bármilyen szerelési vagy barkácsmunkálat könnyedén elvégezhető.

Ha Ön még nem rendelkezik ilyennel, akkor tanácsos felkeresnie a mindentolcson.hu internetes áruházat, ahonnan jelenleg 47%-al olcsóbban juthat hozzá. Ez a koffer, a gép mellett, 2 darab akkumulátort, flexibilis fúrószárat, valamint 58 részes kiegészítőt tartalmaz.

A tartalék akkumulátornak köszönhetően, egyetlen percre sem kell abbahagyni a munkát, hiszen míg az egyik töltődik, a másikkal a gépezet működtethető. Gyorstokmánnyal van felszerelve, úgyhogy könnyen és másodpercek alatt cserélhetőek a fúró- és a bitfejek. Nem hiányozhat egyetlen ezermester felszereléséből sem a szerszámok eme praktikus és modern variánsa, ezért szerezze be Ön is!