Szolgáltatás

Minimalista jellegű függöny

Ha új fényt akarunk vinni a lakás egyes helyiségeibe, akkor azt nagyon egyszerűen, minimális költségből is megtehetjük. Nincs miért óriási átalakítást végezni, mert olykor a megfelelő hatásért a függöny lecserélése is elég. Egyre nagyobb népszerűségnek övend a spagetti függöny, ami minimalista jellegével és egyedi megjelenésével magával ragadja a fantáziánkat. A kinézeten kívül, még milyen szerepet töltenek be ezen termékek?

Általában az árnyékolásban játszanak jelentős szerepet. Elég csak egy egyszerű mozdulat és máris árad be a világosság az ablakon, de ha a függöny össze van húzva, akkor bizony jelentős sötétség szál a szobára, ami esténként vagy olyankor, amikor egyedül akarjuk érezni magunkat, egyáltalán nem rossz dolog.

A használat függvényében, a kopás jellege minimális. Elég évente néhányszor kimosni és a felrakása sem okoz különösebb problémát, bár ebbe beleszól a karnis típusa is. Az interneten megannyi függöny található, ezért otthonról is kivitelezhető a rendelés, amihez a telefon is elegendő.