legjobb kollagén
Vásárlás

Mindenkinek más a legjobb kollagén

A kollagén nélkülözhetetlen szerepet tölt be a szervezetben, ugyanis ez a fehérje tartja egyben a csontokat, inakat, ínszalagokat, izmokat, vénákat, érfalakat. A bőrnek, fogaknak, hajnak és körmöknek szintén fontos építőeleme és mindenkinek az lesz a legjobb kollagén típus, ami segít megoldania a saját problémáját.

Például a marhakollagén, mivel I-es és III-as típusú fehérjében gazdag, kiválóan alkalmas a belek és a csontok egészségének fenntartására, ízületek, inak, porcok erősítésére, valamint a sebek regenerálására. Annak, aki ilyen problémákkal küszködik, ez a legjobb kollagén. A halkollagén is számtalan előnnyel ajándékozhat meg, ráadásul ez a legtisztább és legbiztonságosabb típus. Gyorsan és könnyen felszívódik, könnyen emészthető, kíméli a gyomrot.

Összetételében a halkollagén szinte a megszólalásig hasonlít az emberi szervezetben lévő kollagénhez. A harmadik, a csirkeporc előemésztett formában kiválóan hasznosul. Ez azért lehet a legjobb kollagén, mert a táplálékkiegészítőkben legritkábban előforduló II-es típusú fehérjét tartalmazza.