Citroen szerviz
Szolgáltatás

Mindenképpen nézesse át évente a kocsiját

Önnel is történt már olyan, hogy türelmetlenül várta a nyaralás időpontját, de az élet közbeszólt? Sajnos, gyakran fordul elő, hogy egy autó pont a hosszú utazás előtt vagy alatt megy tönkre vagy valami meghibásodik benne. Ennek tükrében mindenképp nézesse át évente egyszer a kocsiját, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen része!

Sokan szeretnék ezt megspórolni, hiszen a nyaralás amúgy sem olcsó mulatság. De higgye el, hogy ezzel nem szabad viccelni, hiszen súlyos tízezrekbe kerülhet, ha az autót vontatóval kell elvitetnie a legközelebbi városba. Arról nem is beszélve, hogy a javításáért nagyon sokat kérhetnek a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban. Mindenképpen nézesse át a kocsiját akkor is, ha télen indul el hosszabb útra! A jég, a hó, az eső és a szél miatt ilyenkor nagyobb igénybe vételnek van kitéve az autó, ezért könnyebben elromolhat.

Ne induljon el téli gumi nélkül, különben az életével fog játszani! Vigyen magával elakadásjelző háromszöget is a vészhelyzetek esetére! Mentse el a Citroen Sipos szerelőinek a telefonszámát, hogy legyen kivel felvennie a kapcsolatot, ha esetleg elromlik az autó. Mindenképpen nézesse át, ha valamilyen rendellenességet tapasztal. A kisebb hibák még könnyen orvosolhatóak, de az elhanyagolás miatt idővel nagyobbá válik a baj. A szervizben a futómű állítása, a karosszéria javítása, az autógumi cseréje, a lengéscsillapító mérése, illetve a klíma feltöltése egyaránt kivitelezhető.

Mindenképpen nézesse át a féket is, hiszen komoly baleseteket okozhat az elégtelen működése! A munkálatok elvégzése most 2 helyen lehetséges. Kérjen időpontot a szakemberektől, ha azt szeretné, hogy igazán gördülékeny legyen a munka! Mindenképpen nézesse át a problémás alkatrészeket, majd tegye fel a kérdéseit a szervizben! A weboldalon töltse ki az űrlapot, az igazán magas szinten történő kiszolgálás érdekében. Természetesen garanciális javítások esetén is bátran felkeresheti a Citroen Sipos csapatát. A szakemberek arra fognak törekedni, hogy minél hamarabb elvégezzék a szükséges munkálatokat.