magánmentő
Szolgáltatás

Mikor szükséges a magánmentő?

Az életünk során olykor kerülhetünk olyan kellemetlen helyzetbe, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk magunkról gondoskodni és szükségünk van mások segítségére. Egy súlyosabb betegség vagy balesetet követően, rendszeresen kell járni valamilyen kezelésre, rehabilitációra, ilyenkor a magánmentő csak egy telefonhívásra van tőlünk.

Miért szükséges igénybe venni az ilyen jellegű szolgáltatásokat? Főként azért, mert az Országos Mentő Szolgálat munkatársai annyira le vannak terhelve, hogy képtelenek ellátni minden ilyen jellegű fuvarozást, hiszen kimondottan a sürgősségi esetek is leterhelik őket. A magánmentő a teljesen ingyenes megoldásokkal szemben, sokkal nívósabb szolgáltatást biztosít.

Mindig a megbeszélt időpontban érkezik, csakis egyetlen betegre történik az összpontosítás. 1-2 hozzátartozó is elkísérheti a pácienst, továbbá lehetőség van arra, hogy kivárják a vizsgálat, kezelés végét és ezt követően történjen a hazaszállítás. A magánmentő teljesen profin felszerelt és megfelelően képzett szakemberekkel indul útnak. Szükség esetén több ápoló is jelen lehet az út során, a biztonság megteremtése érdekében.