ginkgo biloba
Vásárlás

Miért előnyös a ginkgo biloba?

Számtalan jótékony tulajdonsággal bír, ebből kifolyólag egyáltalán nem véletlen a közkedveltsége. A ginkgo biloba nagymértékben tartalmaz terpenoidokat és flavonoidokat, amelyekről tudni kell, hogy erős antioxidánsok.

A flavonoidokkal kapcsolatban meg kell említeni, hogy hozzájárulnak a keringési rendszer helyes működéséhez, illetve megfelelően látják el tápanyaggal és oxigénnel a sejteket. Az idősebb korosztálynak segítséget nyújt az agyműködés szinten tartásában és lelassítja az érelmeszesedés folyamatát. A szellemi teljesítőképességet szintén javítja. A ginkgo biloba étrend-kiegészítő rendszeres szedésével sokat tehet az egészségéért. Csak felnőttek fogyaszthatják, így a gyermekek elől mindenképp el kell zárni! A terhes, valamint szoptató hölgyeknek szintén nem ajánlott!

Az alkalmazása előtt konzultáljon az orvosával, főleg, ha valamilyen egészségügyi problémája van. Ahhoz, hogy a ginkgo biloba pozitívumait teljes mértékben ki tudja élvezni, legalább 3 hónapon keresztül szedje a kapszulát vagy a kivonatot!