fűtésre is használható
Vásárlás

Miben más egy inverteres klíma működése?

Biztosan mindenki érezte már kora tavasszal, amikor már nincs fűtés, a kellemetlen hideg levegőt a lakásban, de ugyanez tapasztalható ősszel is, mielőtt a fűtést beindítanánk. Gyakran fázunk meg ilyenkor és főleg a kisgyermekes családoknál jelent ez nagyobb veszélyt, ezért tanácsos egy jól működő klíma berendezéssel biztosítani a kellemes hőmérsékletet.

De milyet válasszunk? Egy inverteres klíma leginkább abban különbözik az átlag berendezéstől, hogy a hűtés mellett fűtésre is használható. Nos, itt is van a megoldás az említett problémára! Számtalan különböző funkciókkal felruházott készülék található a piacon, ami egyrészt jó, másrészt viszont jelentősen megnehezíti a választást.

A beszerzéshez igazán megbízható hely a cascadeklima.hu webáruház, aminek termékpalettáján kizárólag prémiumminőséget képviselő gépezetek kaptak helyet. Például a Cascade BORA CVH12AAB inverteres klíma szett optimális választás lehet, mert egyformán jól hűt és fűt. A készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével lehetővé teszi a szobahőmérséklet pontos szabályozását. A berendezés tökéletesen képes igazodni a felhasználók igényeihez, amennyiben a távirányító a szoba megfelelő pontján kerül elhelyezésre, vagyis éppen ott, ahol a legtöbbet tartózkodnak. Így a kívánt hőmérsékletet pontosan tudja tartani a készülék.

Háromfokozatú és a választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig az igényeknek megfelelően történjen a levegő áramoltatása. Amellett, hogy a Cascade BORA CVH12AAB inverteres klíma minden évszakban a kellemes hőmérsékletet biztosítja a lakásban, rendelkezik olyan funkcióval is, hogy a helyiség páratartalmát csökkenti, a hőmérséklet változtatása nélkül. Plazma szűrőjének segítségével az otthon levegőjének minősége káros anyagoktól mentes lehet.

A szűrő a mikroszkopikus porrészecskék mellett, a cigarettafüstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat, polleneket is eltávolítja. Rendkívül energiahatékonyan funkcionál a berendezés, ami a villanyszámla nagyságának szempontjából egyáltalán nem mellékes.