babaváró hitel
Szolgáltatás

Már beadható a kérvény a babaváró hitelre

Általában minden pár arra törekszik, hogy mire a gyermekvállaláshoz érnek, addigra biztos anyagi háttérrel és egzisztenciával rendelkezzenek. Ez szép és jó, csakhogy emiatt az utódnemzés sokszor rendkívüli mértékben kitolódik. Amolyan hiánypótlásként hozták létre a babaváró hitel felvételének a lehetőségét.

Ez egy 10 millió forintos, szabad felhasználású kölcsön, ami teljes egészében kamatmentessé válik, amint megszületik a kicsi. A babaváró hitel 2022 év végéig igényelhető és ajánlatos minden olyan házaspárnak megpályáznia, akik a közeljövőben egyébként is gyermeket terveztek, de nyilvánvalóan azoknak is megmozgatja a fantáziájukat, akik eddig még csak játszadoztak a gondolattal.

A babaváró hitel igénylésének van néhány kritériuma, amelyeknek azonban egyáltalán nem nehéz megfelelni. A feleségnek 41 év alattinak kell lennie, valamint legalább a pár egyik tagjának rendelkeznie kell legkevesebb 3 éves magyarországi társadalombiztosítással. A jelzalog.com weboldalon a témával kapcsolatban részletes információkhoz lehet hozzájutni.