Láthatatlan kerítés kutyáknak
Vásárlás

Kutyája gyorsan megszokja a láthatatlan kerítést

A szóban forgó készülék csak egy vékony huzal, amit a földbe kell eltemetni több centiméter mélyen. Noha ez a szerelvény láthatatlan kerítés néven is ismert, lényegében egyáltalán nem hasonlít egy valódi térválasztóhoz.

Ez csupán egy elektromos barikád, amin egy speciális nyakörvvel rendelkező kutya nem mehet keresztül. Az állatok gazdájának csak annyit kell tenniük, hogy meghatározza annak a területnek a határait, amin a kedvence nem haladhat át, ráteszi az állatra a speciális nyakörvet és bekapcsolja az eszközt.

Mindez valóban nagyon egyszerű. A láthatatlan kerítés felszerelése után készüljön fel a megriadt szomszédok látogatásaira, különösen abban az esetben, ha Ön egy nagytestű eb tulajdonosa.

Ha a szomszédok azt látják, hogy a hatalmas állat póráz nélkül fut feléjük, valóban megijedhetnek. Azonban rögtön megnyugodnak, amint elmondja nekik, hogy egy láthatatlan kerítést telepített. Az eszköz egyetlen hátránya áramszünet esetén jelentkezhet, mivel ebben az esetben a működése egyszerűen leáll.