királyrák
Étel - Ital

Kiváló a királyrák étel

Olyan világot élünk, amiben a nők, édesanyák is napi 8-10 órát dolgoznak, ezért nagyon kevés idejük marad a háztartásra, sütésre és főzésre. Így igyekeznek olyan egészséges készételeket beszerezni a hétköznapokon, mint például a kitűnő királyrák rilette, amit este vagy reggel felszolgálnak a családjuknak.

Remek döntés, hiszen egészséges finomság kerül az asztalra, ami ráadásul rendkívül ízletes is. Nemcsak a felnőttek, de a gyermekek szintén örömmel fogyasztják, nem véletlenül.

Az iztenger.hu webshop termékpalettáján helyet kapott La Chikolodenn márkájú királyrák rilette kézműves hal- és algatermékeket gyártó családi vállalkozás készítménye. A cég Carantec városában található, Franciaország legészaknyugatibb területén.

Csak helyi termelők termékeit és helyben halászott halakat használnak fel a finomságok előállításához. Számos termékük kapott bio minősítést az alapanyag választásuknak köszönhetően. Célszerű néhány üveg királyrák rilette-t rendelni az említett webáruházból, hiszen a család, a barátok biztosan szívesen fogyasztják majd.