Kényelmes iskolatáska
Vásárlás

Kíméli a hátat az ergonomikus iskolatáska

A kényelmes és egészséges élethez hozzátartozik az is, hogy milyen ruházatot és milyen kiegészítőket használunk a mindennapok során. Nemcsak a kényelmes cipő, hanem egy ergonomikus iskolatáska is jól jöhet a sulisoknak, akik nap mint nap nagy terheket kell a vállukon cipeljenek az iskolába menet és jövet.

Nem elég folyamatosan eleget tenni az elvárásoknak, még a táska is kényelmetlen, ami húzza a vállat és fáj tőle a hát. Nem csoda, hogy a kicsik úgy jönnek haza a suliból, mint a szüleik egy kemény átdolgozott 8 órás műszak után.

Az ergonomikus iskolatáska hozzájárul a gerinc egészséges fejlődéséhez. Nem terheli meg a hát izmait és a vállakat sem húzza hátra. Az Ars Uno és a Belmil élen járnak az ergonomikus iskolatáskák terén.

Természetesen annyival még nem elégedtek meg a tervezők, hogy pusztán egy kényelmes terméket hozzanak létre. Ennél sokkal többre volt szükség, éppen ezért strapabíró varratok és cipzár jellemzi az ergonomikus iskolatáskákat, amelyek így hosszú időn keresztül képesek kiállni a mindennapos megpróbáltatásokat.