Vásárlás

Juwel akvárium modern szűrőrendszerrel

A halakat sokan szeretik, sokféle módon. Van, akiket az ízük nyűgöz le, míg mások a horgászat miatt szeretik ezeket a vízi élőlényeket, ám egy Juwel akvárium a lakásban is rendkívül esztétikus látványt nyújt.

Az általunk kialakított vízi világ kimondottan megnyugtató hatással bír, viszont ebben nagy szerepet játszik a Juwel akvárium dizájnja és technológiája is. Mivel ütésálló biztonsági üvegből készült, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy elreped vagy eltörik a fala egy kisebb ütés hatására.

Jól néz ki és modern berendezésekkel van felszerelve. A JUWEL multilux LED 80 felelős a tökéletes megvilágításért. A fény színárnyalata teljesen természetesnek hat, ami kellemes a szemnek és a halaknak is kedvez. Modern Eccoflow pumpával van ellátva, ami a víz folyamatos és egyenletes keringetéséért felelős, a szűrést pedig a Bioflow szűrőrendszer végzi, ami akár 3 literes szűrőkapacitással is rendelkezhet, persze modelltől függően.

A Juwel akvárium ideális választás az olyan otthonokba, ahol fontos a tökéletes belső dizájn kialakítása. Modern berendezés, ami bútorral együtt is megrendelhető.