Játékok
Vásárlás

Jót tesz a Hatchimals

A gyermekek igyekeznek utánozni a szüleiket, így van ez a törődéssel is, amivel azok már születésük pillanatától kezdve ellátják őket.

Van egy játék, a Hatchimals, ami a csöppségeket megajándékozza a születés csodájával és a gondoskodás örömével, mert ezek a különleges, tojásból kikelő teremtmények nemcsak utánozhatatlanok, bájosak és varázslatosak, hanem törődésre is vágynak. Ha egy ilyennel játszik a gyermek, hamar kialakulhat a felelősségérzet, ami majd később, óvodás, iskolás korban nagy helyzeti előnyt jelenthet számára. Ezek a kis furcsa hangokat kiadó élőlények nevelő célzatot is megtestesítenek, ugyanis felhívják a csemeték figyelmét arra, hogy a gondozás milyen felelősséggel és kötelezettségekkel jár.

Ha a kicsi megszereti a fura kis tojáslényt, akkor fontossá válik, hogy a szeretete tüzét hosszú időn keresztül láng formájában meg tudja őrizni. Ezért is érdemes neki a Hatchimals játékot megvásárolni a jatekotthon.hu webshopból, ami itt igazán korrekt áron szerezhető be. Használja ki a lehetőséget!