Szolgáltatás

Jóga meditáció, egy új világ kapuja

Stresszel teli életet élünk manapság, hiszen a teljes média hálózat arra törekszik, hogy az embert fokozottan olyan állapotban tartsa, ami miatt nem tud elmélyedni, a benső énjének megtalálására összpontosítani. A Fogyasztói társadalom alapját az állandó vásárlás adja, amit főként olyan emberek tesznek, akik rettegnek a következő nap kihívásitól. Mindehhez nagyon könnyedén hozzákapcsolható a Szentendre jóga, ami révén egy új világ nyílik meg előttünk. Ha már sokat kerestük a problémák forrását és megoldási lehetőségeket odakint, akkor eljött az ideje annak, hogy befelé forduljunk.

A Szentendre jóga alkalmával lehetőségünk adódik arra, hogy megismerkedjünk az alapfogalmakkal és kipróbáljuk azokat a gyakorlatokat, amik segítenek a tudat kiürítésében és ismét meghallani a belső intuíció halk suttogását. A nehéz élethelyzetek is rejtegetnek magukban pozitív lehetőségeket, amikre talán éppen a Szentendre jóga közben fogunk rátalálni. Ha úgy érezzük, hogy mindez nem elég, akkor bátran továbbléphetünk egy újabb fokot.

Az elmélyülés és belső én megtalálása, a jóga meditáció egyik kulcsfontosságú feladata. Tanuljunk meg kizárni minden körülöttünk lévő problémát és hagyni, hogy a megoldások egyszerűen ránk találjanak! Egy kivételes túra alkalmával is elvégezhető a jóga meditáció és csodás hangulat lesz úrrá rajtunk utána. Gyötörjön bennünket bármilyen probléma, legyen az egészségügyi, anyagi, nem fogjuk tudni megállnia helyünket, ha nincs alkalmunk mélyen elemezni a fennálló helyzetet.

Ezt pedig nem tudjuk olyan módon, hogy közben folyamatosan egyre feszültebb állapotba kerülünk. A jóga meditáció segít az elcsendesedésben és az indulatok megnyugtatásában. Természetesen mindent az alapoktól kell kezdeni. A műhelymunkák alkalmával lehetőség nyílik a kérdések feltételére és akár személyre szabott gyakorlatsorok összeállítására is. Tudjuk meg és tapasztaljuk, hogy mit tesz életünkkel a jóga meditáció! Csakis előnyünkre válik, ha megtanulunk adott időközönként elcsendesülni és harmóniába lenni önmagunkkal.