járássegítő játék
Vásárlás

Járássegítő játékkal élmény minden lépés

Az első lépések mérföldkőnek számítanak a baba életében. Ez a fejlődési szakasz nem kis erőfeszítést és koncentrációt igényel a pici lábaktól. A járássegítő játék nagyszerű ebben a fázisban, hiszen stabilitást és biztonságérzetet nyújt a kicsinek. Ami a felnőtteknek természetes, az a kisgyermeknek a kezdeti szakaszban teli van nehézségekkel és akadályokkal.

Az első lépésektől a stabil járásig ugyanis sok idő eltelik. Nem szabad erőltetni, de nem is kell megakadályozni ebben a gyermeket, sőt, ha lehet, akkor segíteni kell. A járássegítő játék tulajdonképpen kettő az egyben eszköz. A kicsi játszva tanulja meg megfelelően használni a lábait, miközben érzi, hogy biztonságban van, nem esik el.

A Fisher Price termékei dekoratív kinézettel rendelkeznek és minden jóval fel vannak szerelve, ami meghozza a kicsi kedvét a próbálkozáshoz. Szintén nagyon hasznos és ötletes járássegítő játék a Pewi multifunkciós gurulós jármű, ami hatékonyan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját és térérzékelését már 9 hónapos kortól.