Étel - Ital

Igazán sajátos a Monyo sör

Az alkoholos italokat, főleg söröket kedvelő személyek nem kell csakis külföldi nedűket igyanak, hála a Monyo Brewing cégnek. A Monyo sör roppant egyedülálló, hiszen a vállalkozás mindig is arra törekszik, hogy ötvözze a hagyományokat a korszerű technológia megoldásokkal. Az itt dolgozó szakemberek arra törekednek a Monyo sör gyártásakor, hogy maximálisan professzionálisak legyenek.

Ezért a munkatársak mindig felkészültek és szakavatottak. A Monyo sör másik egyedisége, hogy a vállalat igyekszik megtartani a kisüzemi jellegét. Emiatt nem igazán számíthatnak arra a rajongók, hogy ez valaha is egy globális cég lesz. Az itteni cégvezetőknek fontos szempont lett a fenntarthatóság és az energiatakarékosság a főzde kialakításánál.

A Monyo sör előállításakor ezért is dominál a rekuperáció, azaz a hővisszanyerős megoldás. Ezen sörkülönlegesség esetében az is említést érdemel, hogy itt folyamatosan bővül a kínálat. Ezért itt megtalálhatóak már a megszokottak mellett az India Pale Ale, American Pale Ale, Porter vagy éppen bajor búzasör egyaránt. Ezek roppant finom nedűk.