bőrönd
Vásárlás

Hogyan néz ki az ideális bőrönd?

Az utazótáska kétségtelenül nagyban befolyásolhatja az utazás kényelmét. Ahhoz, hogy rendkívül sokoldalú legyen, tökéletesen tárolhatónak és hatékonyan szállíthatónak kell lennie, a méreteinek és a formáinak pedig meg kell felelnie a felhasználó igényeinek, igazodnia kell a választott közlekedési eszközhöz. Milyen tehát egy kényelmes és praktikus bőrönd? Nagyon fontos jellemzője, hogy kerekekkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően a csomagok könnyen szállíthatóak, még akkor is, ha nagyon nehezek.

A bagbox.hu webshop 2 vagy 4 görgővel felszerelt bőröndöket kínál, amelyek megkönnyítik a poggyász irányítását. A guruló utazótáskák a modern és kellemes utazás szinonimái. Úgy helyes, ha a guruló bőröndök a legstrapabíróbb anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a legszélsőségesebb kalandoknak is. Ha szeretnéd elkerülni a karcolásokat, keress egy speciális réteggel ellátott kiegészítő bevonatot, ami növeli a poggyász sérülés ellenálló jellegét vagy válassz keményfalút!

Mit kell tartalmaznia egy praktikus kabinbőröndnek?

A bagbox.hu webshop kézipoggyászai megfelelnek a legtöbb légitársaság erre az eszközre vonatkozó követelményeinek. A kollekciónkban található kabinbőrönd típusok megegyeznek a legnépszerűbb légitársaságok, például a Ryanair és a Wizzair által megadott méretekkel. A katalógusunkban erős és kiváló minőségű anyagokból készült kézipoggyászok hatalmas választékát találod. Nézd meg a színes díszítésekkel ellátott modelleket, amelyek ideálisak a rövidebb utazásokhoz.

Az itt fellelhető legtöbb modell TSA kombinációs zárral van felszerelve. Kemény, hőre lágyuló polimer típusokat is kínálunk, amelyek törésállóak, így a benne szállított dolgok nem sérülnek meg. A kabinbőröndök azonban nemcsak a sérülésekkel szemben ellenállóak. Mindegyikük hevederekkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák, hogy a csomag tartalma szállítás közben elmozduljon. Teleszkópos alumínium fogantyúval és manőverezhető kerekekkel vannak ellátva, ami nagyon praktikussá és kényelmesen szállíthatóvá teszi.