Kézműves szappan
Vásárlás

Hidratája bőrét a Dorka szappan termékeivel!

Bőrproblémákkal vesződik és nem tudja, hogyan szabadulhatna meg a kellemetlen pattanásoktól? Az idegtépő tünetek kezelésére, optimális választás lehet a Dorka szappan természetes alapanyagokból készült termékei.

A natúr termékcsalád portékái hatékonyan hámlasztanak, kellően tisztítanak és kiváló gyulladáscsökkentő hatásuk jóvoltából, enyhítik a pattanásos, zsíros felhám panaszait. A készítmények alapanyagai között megemlíthető a friss kecsketej, a növényi olajok és a különlegesnek számító hozzávalók is.

A shea vajnak köszönhetően, már pár használat után a bőrének selymesebb és hidratáltabb kinézetet kölcsönöz. A vitaminokban, az ásványi anyagokban és az esszenciális zsírsavakban bővelkedő Dorka szappan felveszi a harcot az ekcémát okozó szimptómával is.

Rendszeres használatuk mellett, a naturista gyártmányok megszüntetik a már meglévő gyulladásokat és meggátolják az újabb megbetegedések kialakulását. A kézműves Dorka szappan gyártmányai remekül használhatóak a test bármelyik részén, pompás alternatívaként szolgálva a borotválkozás és a hajmosás során is.