scrubs
Vásárlás

Hatalmas scrubs választék, vonzó árak

Körülbelül 10 évvel ezelőtt csak a külföldi filmekben lehetett látni gyönyörű orvosi ruhába öltözött doktorokat. A hazai orvosok, ápolók és más egészségügyi személyzet megelégedett a zsákszerű fehér ruhákkal. Mára minden megváltozott és a kórház falainak hivatalos fehér árnyalata színekkel és divatos stílusokkal vegyül.

A webshopunkban bemutatott scrubs modellek varrásához csak minősített szöveteket és megbízható alkatrészeket használnak. Amikor valaki női vagy férfi orvosi ruhát keres, számos jellemzőre kell figyelnie. Egyik ezek közül a mérettáblázat. A webáruházunkban 44-58 méret közötti termékek vannak. Ha nehezen tud dönteni a scrubs méretéről, akkor a tanácsadóink szívesen segítenek Önnek ebben. A varrás során a gyártók előnyben részesítik a praktikus és kényelmes szerelvényeket.

A színek terén is nagy a változatosság. Ha az egészségügyi intézmény szabályai másként nem írják elő, akkor nálunk bármilyen árnyalatú modellt rendelhet. A webshopunkban a rövid és hosszú ujjú scrubs modellek is megtalálhatóak.