használt
Vásárlás

Használt kereskedelmi polcok

Az árucikkek kiállítására szolgáló polcok és szekrények fontos szerepet játszanak az értékesítési helyeken, kis üzletekben vagy hipermarketekben történő megszervezésében. A használt polcok, akárcsak az új társaik, elősegítik a termékek nagyközönségnek történő bemutatását, a portékákhoz való hozzáférést és azok előnyös elhelyezését a terület legoptimálisabb felhasználása által. 

Ha egy áruház költségvetése korlátozott, de kereskedelmi felszerelésre van szüksége, akkor a használt polcok jelentik az egyik legokosabb megoldást. A Moment Porta készen áll arra, hogy a segítségére legyen a változó elrendezésű kiskereskedelmi terület megszervezésében. Ezek az eszközök hozzájárulnak a helyes határoláshoz, a sorba rendezéshez és az azok közötti átjárók létrehozásához.

Így az ügyfelek jól láthatják a termékeket, ami leegyszerűsíti a kiválasztási folyamatot. Az ételek, harapnivalók, konzervek, ruhák, cipők, fehérneműk, fürdőszobai kiegészítők, kerti- és kéziszerszámok, de még a pékáruk is látványosan tárolhatóak a használt bolti polcokon.