sportkrém
Vásárlás

Gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású sportkrém

A nagy erőnléti és fizikai igénybevétel arra kényszeríti a szervezetet, hogy feszített terhelés alatt dolgozzon és ennek eredményeként számos átmeneti, ám fájdalmas sérülés következhet be. Mindez egy ideig távol tarthatja a sportolót az edzéstől.

A natúr sportkrém biztosítja az izmok fizikai erőfeszítésre való felkészültségét és nélkülözhetetlen termék nemcsak a sportolóknak, hanem azoknak is, akik intenzív fizikai erőfeszítést vagy nehéz munkát végeznek. A biola.hu online áruház termékei között olyan frissítő és gyorsan felszívódó sportkrémeket és sportgéleket talál, amelyeket kifejezetten az edzések vagy a változatos testmozgási formák előtti és utáni használatra terveztek.

Használatukkal az edzés előtt felkészítheti az izmokat az optimális teljesítmény elérésére, mivel javítják az izomrostok rugalmasságát és teherbírását. A sportkrém edzés utáni használata segít ellazulni, enyhíheti a fájdalmat és az izomfáradtságot, valamint segít a szervezetnek az izomterhelés után megbirkózni az acidózissal és mielőbb helyreállítani az izmok teljesítményét.