Étel - Ital

Gyorsan készítsen finomat a csicseriborsó konzervből!

Egyre többen térnek át a növényi fehérjék fogyasztására, de nemcsak a vegánok és vegetáriánusok kedvelik az ilyen táplálékokat. A csicseriborsó konzerv roppant egészséges és finom, érdemes párat mindig tartani otthon.

Egészséges ez a növény konzerv formájában is? Miért vegyünk úgymond készterméket? Az első kérdésünkre a válasz az, hogy a jó minőségűek tápértéke és vitamintartalma igen magas.

Jó minőségű csicseriborsó konzerv a bulkshop.hu webáruházban vásárolható meg. A második kérdésre csak annyit tudunk mondani, hogy természetesen mindenből a legjobb a friss, azonban a csicseriborsó elkészítése elég hosszadalmas és macerás.

Ha nincs időnk egy éjszakát vagy 12 órát háromszoros mennyiségű hideg vízben áztatni a növényt, majd sós, szódabikarbónás vízben lefedve puhára főzni, akkor mindenképpen a csicseriborsó konzervet vegyük elő! Nagy előnye, hogy egy átöblítést követően már használhatjuk is. A valódi szuperélelmiszer gyorsan készen van, finom, tápláló, egészséges és kifejezetten pénztárcabarát.