gépkezelő jogosítvány
Szolgáltatás

Gépkezelő jogosítvány most 5% kedvezménnyel

Ha már régóta gondolkodik azon, hogy kellene valamilyen plusz képzéssel előrukkolni annak érdekében, hogy nagyobb elismerést és bért kapjon a munkahelyén, akkor most itt a remek alkalom. A Transzport Studium nevű oktatási intézmény ugyanis most 5% kedvezményt ad a gépkezelő jogosítvány árából.

Ezt azok az okulni vágyók kapják meg, akik legkésőbb 5 munkanappal a tanfolyam indulása előtt, személyesen jelentkeznek a budapesti iskolában és befizetik az oktatás díját.Ez azért is egy remek lehetőség, mivel ezt az árat így is, úgy is ki kell fizetni, ha gépkezelő jogosítványt szeretne az ember, akkor pedig miért ne élne ezzel a kedvezménnyel? Az iskola azonban másban is segítséget tud nyújtani.

Az egyik ilyen például a vidéki hallgatókat érinti, akiknek segítenek elérhető és jó elhelyezkedésű szállást keresni a gépkezelő jogosítványra jogosító tanfolyam elvégzésének az idejére. Ez jó lehetőség mindazoknak, akiknek sem idejük, sem pedig kedvük nincsen olcsó szállások után kutatva bújni az internetet.