futóbicikli névvel
Vásárlás

Futóbicikli névvel az egyedi járgányért

Minden ember szereti az egyediséget, különlegességet, ez pedig nem változik a kicsik körében sem. Az ő világukban is egyre nagyobb teret hódít a saját megnevezéssel ellátott nyaklánc, tolltartó és mindenféle apróság.

Ebben a kategóriában a futóbicikli névvel egyedülállónak számít, a csemeték örülnek, hogy a nevük szerepel a saját kis járgányukon. Remek választás a kinti játékhoz a barátokkal közösen, de a szülőkkel való közös tekerés is sok örömet és mókát rejt magában.

A futóbicikli névvel hasznos és praktikus találmány, hiszen nem található rajta pedál, ezáltal a kicsi a saját tempójában halad, gyorsan és lassan egyaránt, ha pedig szeretne megállni egyszerűen csak leteszi a lábát a földre és azzal fékez.

A kezdeti tanulási folyamatban természetesen a szülőnek nagy szerepe van, hiszen ő bátorítja, segíti az első métereket megtenni, amíg magabiztosan fog közlekedni. A futóbicikli névvel megvásárolható az áruházakból vagy használtan másodkézből, ugyanakkor internetes shopokon keresztül is.