Forcapil Hair Activ
Vásárlás

Forcapil Hair Activ nőknek és férfiaknak

A hajhullás rendkívül kellemetlen dolog, ami ellen nagyon hamar tenni kell valamit, ha nem akarjuk, hogy láthatóvá váljon. Vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel küzd a Forcapil Hair Activ tabletta a hajhullás ellen, aminek használata nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Mindkét nem tagjainál előfordulhat a nagymértékű hajvesztés stressz, fáradtság következtében, de nőknél jelentkezhet a menopauza időszakában vagy terhesség után is.

A Forcapil Hair Activ összetételében megtalálható a mezei zsurló, ami a haj növekedéséhez járul hozzá, valamint a hajhullás megelőzésére ideális árvalányhaj. A hatóanyagok között felfedezhető B6-vitamin segíti a hormonháztartás szabályozását, a biotin és a cink pedig a hajszálak egészségének fenntartásához járul hozzá.

Komplex összetételű termékről beszélünk, amit a gyártók az egészséges haj megtartása érdekében állítottak össze. Legalább 3 hónapig javasolt szedni, mert a Forcapil Hair Activ tabletta így fejti ki legerősebben a jótékony hatását. A termék beszerezhető a zolaplaza.hu webshopból.