farmer szoknya
Vásárlás

Farmer szoknya az idei trendek szerint

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek időről-időre újra megjelennek az aktuális kollekciók között és vannak azok, amelyek állócsillagként maradnak a legkedveltebb öltözékek között. Ilyen a farmer szoknya is, ami változik a korral, de mindig ott van a kedvencek között. Már a 60-as, 70-es években is szívesen viselték a nők, a 80-as és 90-es években szintén felkapott volt.

Emlékszünk még a 2000-es évek bokáig érő modelljeire? Nos, lehet, hogy ezt a korszakot nem szükséges mindenképpen feleleveníteni, de a farmer maxiszoknya is azt bizonyítja, hogy milyen sokarcú ez a ruhadarab. A mostanság divatos farmer szoknya testre simuló, térd feletti vagy mini.

Anyagát tekintve rugalmas, így igazán kellemes viseletet biztosít. A rojtos, hasított változatok vagányok és szexisek egyben. A magasított derék a farmer szoknya tekintetében sem ritka, a gombos megoldás pedig természetesen most is népszerű. Bár a farmer autentikus színe a kék, de a fehér farmer szoknya nyáron igazán csinos és mutatós, ami sokféle öltözékkel kombinálható.