Elevit Complex 3
Vásárlás

Elevit Complex 3 szoptató édesanyáknak

Terhesség előtt és alatt több kismama dönt úgy, hogy terheseknek kialakított vitaminnal segíti a magzat fejlődését, támogatja épségét, hogy minden szükséges elemhez hozzájusson. Napjainkban egyre népszerűbb a szoptatás alatt használatos vitamin is, az Elevit Complex 3, amit kifejezetten szoptató édesanyák és anyatejjel táplált csecsemők igényei alapján fejlesztettek ki.

Tartalmaz B- és C-vitamint, amelyek a fáradtság csökkentését segítik elő, az igénybevett anyai szervezetben, DHA tartalma pedig a baba szemének és agyának fejlődéséhez járul hozzá. A szoptatás erős kötelék a csecsemő és az édesanya között, az anyatej termelődése általában a szülést követő 2-3 napban indul meg, termelődését, összetételét az anya életmódja, táplálkozása jelentősen befolyásolja.

Azért ajánlott terhesség előtt, közben és után étrend-kiegészítőket alkalmazni, például Elevit Complex 3 terméket, mert némely vitamint nem tudja előállítani a szervezetünk, azok hiánya pedig zavart okoz az életfolyamatok szabályozásában.