légfűtéses kandalló
Szolgáltatás

Egybeolvad a nappalival a légfűtéses kandalló

A kályhák népszerűsége az utóbbi években folyamatosan növekszik és nem csupán az esztétikai tulajdonságaik miatt. A pénztárcának is jelentős megtakarítást jelentenek. Hogyan lehet a lehető leghatékonyabbá tenni a velük való fűtést? A légfűtéses kandalló valódi megtakarításokat eredményezhet? Az ilyen megoldást alkalmazó fűtőtest működhet a fűtési rendszertől függetlenül, vagy együttműködhet vele. Kora tavasszal vagy ősszel, amikor a kinti hőmérséklet nulla fok körül ingadozik, a légfűtéses kandallóval való fűtés sikeresen helyettesítheti a központi fűtési rendszert és jelentős megtakarítást eredményezhet.

Amikor ilyen kandallót választunk, győződjünk meg róla, hogy az a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb és nyereséges. Ezért ajánlatos olyan nagy hatásfokú kandallóbetétbe beruházni, ami lehetővé teszi az égési folyamat kézi vezérlését és a hő maximális kihasználását. A légfűtéses kandalló nem zavarja meg a nappali harmóniáját, mivel a különböző helyiségek között a hőt elosztó berendezés láthatatlan.

Zsákos sittszállítás kis és közepes hulladék mennyiségekhez

A lakó- és kereskedelmi épületek építése, felújítása elkerülhetetlenül hulladékot termel. A törmelék, az építési hulladék, a festékek, ragasztók, habarcsok és bútorlapok maradékai, csomagolása sok helyet foglalnak el a szemétkupacban, ám ezeket nem lehet a szokásos konténerekben eltüntetni. A megoldást a praktikus zsákos sittszállítás jelenti. A törmeléket összegyűjtő konténerek szállítása néha nem lehetséges a teherautók és a 3,5 tonnánál nehezebb szállítójárművek közvetlen megközelítésére vonatkozó korlátozások miatt.

Ahol nincs lehetőség konténer felállítására és ahol lényegesen kevesebb törmelék gyűl össze, jó ötlet a zsákos sittszállítás. Ezekre nem vonatkozik semmilyen korlátozás és nem kell sietni a feltöltéssel. Gondoskodjon Ön is a megfelelő és problémamentes hulladékmentesítésről! Ne stresszeljen a törmelék miatt! Egyszerűen csak tegye a hulladékot egy zsákba és mi gondoskodunk a zsákos sittszállításról. Ha egynél több zsákra van szüksége, a megrendelés során csak jelezze az igényét.