dr Kristi Funk
Vásárlás

Dr Kristi Funk megbízható útmutatása

Szomorú statisztika bizonyítja, hogy világszerte nagyon sok nő életét oltja ki a mellrák és megtörténhet, hogy ezeknek a halálozásoknak a száma csökkenthető lett volna a megfelelő életvitellel és odafigyeléssel. Hogy mire kell figyelni, illetve miként éljünk a betegség elkerülése érdekében, azt dr Kristi Funk melldaganat specialista és szaksebész „Az egészséges női mell kézikönyve” művéből megtudhatjuk.

A prevencióban rengeteget segít ez a kiadvány, de hasznos és gyakorlati tanácsokkal látja el a nőket a túlélést illetően is. Könyvében dr Kristi Funk egy rendkívül fontos üzenetet fogalmazott meg, egészen pontosan azt, hogy a mindennapi döntéseinkkel elkerülhetjük a melldaganatot vagy éppenséggel rossz döntésekkel közelebb kerülünk hozzá.

Mint minden kórnak, így a mellráknak is számtalan kockázati tényezője van, voltaképpen ezek alakítják ki a betegséget. Dr Kristi Funk könyve egy megbízható útmutatás arról, hogyan javíthatjuk a mellek egészségét és csökkentsük a rákos megbetegedés kockázatát.