csempe körkivágó 
Vásárlás

Csempe körkivágó a mai igények szerint

Ne bízzunk a kétes megoldásokban, mert akkor a végeredmény is bőven hagy majd kívánnivalót maga után! A csempe körkivágó használata elengedhetetlen az egyre minőségibb, keményebb burkolatok miatt.

Az elmúlt évtized során rengeteget fejlődött a gyártási technológia, ezért a 15-20 évvel ezelőtti eszközök és módszerek sok esetben mára már divatjamúltnak számítanak. Az elavult szerszámokkal csak nagy nehézségek árán végezhető el megfelelő minőségben a burkolómunka.

A csempe körkivágó legmodernebb változata a gyémánt lyukfúró, ami minőségi anyagokból épül fel. Ezeket a csempe körkivágókat használhatjuk vizes és száraz fúráshoz fúrógéppel, illetve sarokcsiszolóval.

Néhány évvel ezelőtt még nem voltak ennyire elterjedve a fagyálló greslapok, amelyeknek a fúrásához már nem elegendő a megszokott fúrókészlet. A csempe körkivágó sokkal modernebb technológiával készül, aminek a neve vákuum forrasztás. A folyamat során szintetikus, ipari gyémántot forrasztanak az alaptestre. Ennek köszönhető az elképesztő ellenállóság és hatékonyság.