bora bora utazás
Szolgáltatás

Bora Bora utazás egész évben

A világon nagyon sok fantasztikus úti cél van, amelyek között Tahiti és a környező Polinéz szigetek minden elképzelhető pihenési lehetőséget biztosítanak. Olyan feledhetetlen a Bora Bora utazás, ami egész életünkön át végigkísér bennünket, ha egyszer átéltük.

Megfoghatatlan, feledhetetlen szépségével egyszerűen elkápráztatja az odautazókat. Azoknak éppen ideális döntés a Bora Bora utazás, akik a természet érintetlen csodájára kíváncsiak. Aktív és passzív pihenés egyaránt lehetséges ezen a gyönyörű helyen. Ha a kedvünk úgy tartja, akkor relaxálhatunk a fehérhomokos tengerparton, egy pohár hideg, ízletes koktéllal a kezünkben, de ha mozgalmas programokra vágyunk, azokon is részt vehetünk. Csodaszép strandokat, türkizkék óceánt, gazdag tengeri élővilágot, színes korallzátonyokat láthatunk, de izgalmas dzsungeltúrákon is részt vehetünk, sőt, varázslatos vízeséseket is megtekinthetünk.

Egész évben optimális a Bora Bora utazás, mert a sziget állandóan napfényben fürdőzik, de ha a turistaáradatot el akarjuk kerülni, akkor válasszuk az április–november időszakot!