bababiztonság
Vásárlás

Bababiztonság modern termékekkel

A házat, amibe baba érkezik, célszerű maximálisan biztonságossá tenni, hiszen ahogyan nő, a kis örökmozgó mindent fel akar fedezni az otthonában. Kiemelt jelentőséggel bír a bababiztonság, aminek kialakításához különböző eszközökre, kiegészítőkre van szükség. Ilyen például a fiókokra, asztalokra, szekrénysarkokra szerelhető védő, a fürdőszobai csúszásvédelem.

Egy ajtórács segítségével például meghatározhatjuk, hogy hol érjen véget a kicsi játéktere. Ez fokozottan lényeges olyan házak esetében, ahol kandalló működik vagy emeletre felvezető lépcső van. Csöppségünk biztonságánál nincs lényegesebb dolog, ezért a bababiztonság kialakítását az otthon minden helyiségében el kell végeznünk.

Ebben nagy segítséget kaphatunk a fufi.hu webáruház palettáján szereplő termékektől, amelyek között van önműködő biztonsági ajtórács, puha sarokvédő, asztalélvédő, peremvédő, csúszásgátlók, mikró és hűtőzár stb. Ezekkel a hasznos termékekkel adott az igazi bababiztonság, hogy a kicsinyünket semmi baj ne érhesse.