olcsó függöny
Vásárlás

Az olcsó függöny színt vihet a mindennapokba

Számtalan szempontot kell figyelembe venni, amikor függönyt vásárol az ember. Természetesen mindenkinek az olcsó függöny megvétele a cél, azonban nem szabad csakis az ár alapján dönteni. Egyéb dolgokat is szemügyre kell venni. Amikor egy ilyen fontos dizájnelemről és praktikus tárgyról van szó, akkor érdemes kihasználni annak az összes előnyét.

Sokan azért döntenek az olcsó függöny mellett, mert az adott helyiségben, ahova az kerülni fog, egy kicsit játszani szeretnének a térrel. Kétségtelen, hogy ez a tartozék is nagy hatással van a térérzetre. Ha például magasítani szeretné a szobát az ember, akkor csakis földig érő textília jöhet szóba.

Természetesen széltében is lehet csalni egy kicsit. Ekkor minél nagyobb területet kell lefedni az olcsó függöny segítségével. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az ablak mérete is sok mindent meghatároz. Ha mondjuk nagyobb üvegfelületet szeretne a tulajdonos kisebbé tenni, akkor a felül összeérő anyagot két oldalra kötve érdemes elhelyezni.

Ha pedig az ablak alacsony vagy magasságához mérten széles, úgy kompenzálható a helyzet, hogy jóval a nyílászáró fölé akasztja fel a drapériát. Az olcsó függöny nem mellesleg a tökéletes tárgy arra, hogy egy kis színt vigyen az életébe a lakó. Nyilván a falak színe, a burkolatok és bútorok árnyalata alapvetően behatárolja a függöny színvilágát is.

Ezért tudnia kell a vásárlónak, hogy mit is akar kihangsúlyozni a függönnyel. Sokan nem kész terméket választanának, hanem sokkal inkább egy speciális lakástextil méteráru mellett szeretnék letenni a voksukat. A kész és a lakástextil méteráru is megvehető a piramisfuggony.hu internetes áruházban.

Itt nagy kedvenc a blackout és dimout modell. Ez egy speciális eljárással készült sötétítő függöny anyag, amelyik a fűtés és a légkondicionálás szezonjában is igen áldásos hatással tud lenni a villanyszámlára és természetesen ezzel együtt a pénztárcára. Az ilyen lakástextil méteráru jó tulajdonsága tehát mindenképp a hő és fényzáró jelleg. A fényt és hőt a kettő közé szövött szénszálak vagy fekete textilszálak zárják ki. Ez a lakástextil méteráru ezért is népszerű.