elektromos kompresszor
Vásárlás

Az elektromos kompresszor jól jöhet a ház körül

Nemcsak specializált műhelyekben, de a házkörüli teendők gyors és kényelmes elvégzésére is szolgálnak a különféle berendezések. A fúrógépek, a fűrészek, a fűnyíró és a hegesztő mellett, jól jöhet, ha van kéznél egy minőségi elektromos kompresszor is.

Ez a készülék sűrített levegőt állít elő és ennek segítségével végzi el a személygépkocsi gumijának a felfújását, a festési és tisztítási munkálatokat, de akár a légkalapácsot is képes működtetni. Az elektromos kompresszor tartályában tárolja a magasnyomású levegőt, ezáltal lehetővé válik a komplexebb feladatok végrehajtása is. A kereskedelmi kínálatban sokféle ilyen jellegű készülék akad, alapos körültekintést követően minden érdeklődő meg fogja találni a neki leginkább megfelelő darabot.

Mindegyik forgalomban lévő, korszerű termékről bátran elmondható, hogy az élettartamuk igen hosszú, természetesen optimális karbantartás mellett, hála többek között az olajozott pumpának és a légszűrőnek, ami megakadályozza, hogy szennyeződés jusson a gép belsejébe. Az elektromos kompresszor megtalálható eltérő tartálymérettel és szívóteljesítménnyel.