azonnal terhelhető implantátum
Szolgáltatás

Az azonnal terhelhető implantátum rendkívül esztétikus

A beavatkozás lényege, hogy egy speciális anyagból előállított csavart ültetnek be az állkapocscsontba. Az azonnal terhelhető implantátum, amint a nevéből is kiderül, rögtön használatra kész, vagyis nem kell hosszú heteket várni, amíg a csontosodás végbemegy.

Érdemes megemlíteni, hogy akkor is kivitelezhető a pótlás, ha a páciens kevesebb vertikális csontállománnyal rendelkezik. A kezelés első lépése a konzultáció, aminek során mindent részletesen megbeszélnek a beavatkozást illetően. Ha ez megtörtént, akkor panorámaröntgent készítenek azért, hogy megtudják, milyen mennyiségű csontállomány áll rendelkezésre. Az azonnal terhelhető implantátum beültetése érzéstelenítővel történik független attól, hogy szükség van e bemetszésre. Egy különleges fúróval előkészítik az állkapocscsontban a csavar helyét és belehelyezik.

A kezelés időtartama 15 perc, tehát rövid időn belül lezajlik. Utolsó lépésként lenyomatot készítenek, aminek alapján a fogtechnikai laborba kivitelezésre kerül a végleges felépítmény. Az azonnal terhelhető implantátum egyre közkedveltebb.