alpecin
Vásárlás

Az Alpecin gondoskodik az egészséges fejbőrről és hajról

A sokaknak ismerősen hangzó márka termékei kifejezetten a fejbőr és a haj ápolására lettek kifejlesztve, örökletes hajhullás esetén. Az Alpecin missziója az erős hajnövekedés biztosítása és a hajhullás ellensúlyozása. Sok férfi szenved ritkuló hajtól és genetikailag örökölt hajhullástól. Az Alpecin hajápolási márka különböző samponokat, folyadékokat és tonikokat kínál a haj növekedési fázisának támogatására. A fő hatóanyag a koffein-komplex, ami a cink nyomelem mellett, niacint is tartalmaz.

A koffein és a többi összetevő közvetlenül a hajgyökereknél stimulálja a hajat, hogy elősegítse a hajgyökér aktivitását. A márka ápoló termékei a hámló fejbőrrel kombinált hajhullásra is használhatóak. A hatóanyagok megakadályozzák a gombák és baktériumok megtelepedését a fejbőrön, ezáltal a korpásodás újbóli kialakulását is. A különböző összetevők a már meglévő korpásodás eltávolítását is elősegíthetik, így hozzájárulhatnak a fejbőr egészségéhez. Az Alpecin haj- és fejbőrápoló termékek tehát nemcsak a haj növekedését javíthatják és a genetikai eredetű hajhullás ellen hatnak, hanem a korpásodás megelőzésére is alkalmasak. Az Alpecin Liquid formula tiszta koffeint, alkoholt és mentolt tartalmaz. Alkalmazása után azonnal friss, bizsergető érzés és hűsítő hatás érezhető a fejbőrön.

Számos jótékony vegyületet tartalmaz a fekete nadálytő krém

A ráncok az öregedés természetes velejárói, de azok, akik szeretnék egy kicsit lelassítani az időt, a természetben találhatják meg a választ az öregedésgátló bőrápolás problémáira. A tudósok nemrég felfedezték, hogy egy ismert növényben található vegyület segíthet a bőr fiatalos és a ráncok kialakulására kevésbé hajlamos állapotának megőrzésében. A fekete nadálytő krém, ha rendszeresen alkalmazva a bőrön, puhábbá és rugalmasabbá teszi azt. Még a tág pórusokkal tarkított bőr is hasznát veheti. Ez az ápolás olyan jótékony hatással rendelkezik, hogy még a ráncok korai kialakulását is meg lehet vele előzni.

Sok, nemrégiben végzett kutatás megerősítette, hogy a fekete nadálytő krém összetevőiben öregedésgátló tulajdonságok találhatóak, amelyek pozitív hatásokkal bírnak az ember legnagyobb szervére, azaz a bőrre nézve. Ezek a tulajdonságok feltehetően az allantoin nevű vegyületnek köszönhetőek, ami a fekete nadálytő gyökere által termelt folyadékban található meg. Az allantoin a szép és fiatalos bőr kulcsa, mivel képes bőrápolási csodákat tenni. Ezt a vegyületet a gyógyászatban igencsak értékesnek tartják. A fekete nadálytő krém már számos területen használatos a fájdalmas bőrbetegségek, például a pelenkakiütés, a szél okozta bőrpír, a horzsolások és vágások kezelésére.