alakformáló alsószoknya
Egyéb

Az alakformáló alsószoknya megoldhatja a problémáját

A termék számtalan helyzetben jöhet jól. Ha nincs ideje egy közeli rendezvényre formába hozni magát, akkor az alakformáló alsószoknya kitűnő szolgálatot tehet. Sima felületének köszönhetően észrevehetetlen. Senki sem fogja tudni, hogy az estélyi ruha alatt viseli ezt a nagyszerű kelléket.

A hastól egészen a combokig formálja az alakot. A belső szegélyen szilikon helyezkedik el, ami garantálja a tökéletes tapadást. Szűk, valamint bő szabású ruha alatt egyaránt gond nélkül hordható. Az alakformáló alsószoknya fogyókúra alatt is igénybe vehető.

Sőt, azok a hölgyek is gyakran viselik, akik tökéletes alakkal rendelkeznek, hiszen szeretnék kihozni magukból a maximumot. A termék hordható vállpánttal, illetve anélkül is. Előnyei közé sorolható még az is, hogy kombinálható bármilyen melltartóval.

Anyagösszetételét illetően poliamid és elasztán. Az alakformáló alsószoknya tehát rendkívül strapabíró. Hosszútávon megállja a helyét és akár mindennap hordható. Ha az Ön készlete még nem tartalmazza ezt a fantasztikus darabot, akkor itt az ideje, hogy lecsapjon rá! Az üzletek hatalmas kínálata lehetővé teszi a gyors és egyszerű vásárlást.

A test harisnya rövidebb és hosszabb szoknyákhoz, ruhákhoz is tökéletesen passzol. Nap mint nap használatban van, hiszen egyes hölgyek munkahelyén megkövetelik az elegáns megjelenést. Ez főleg az irodákban, az éttermekben dolgozó személyekre vonatkozik.

Elegánsabbá teszi a megjelenést és kiemeli a láb vonalait. Vékonyabb és vastagabb variációban is kapható, így minden évszakra megtalálja a megfelelőt. A test harisnya négy egységből áll. Tartalmazza a szárt, aminek a felső részén található a szegély. Ezen kívül még sarokból, lábfejből és orrhegyből tevődik össze.

A mai modern darabokat már poliamid filament fonalból készítik. Gyakran kombinálják poliuretán alapanyagú fonallal annak érdekében, hogy rugalmasabb és kényelmesebb legyen. A test harisnya nemcsak a jó megjelenésért felel, hanem védi a lábakat is. Az egyszínű kellékek mellett, az üzletek különféle mintázattal ellátott darabokat is kínálnak.